今日头条

  • 雅思
  • 托福
  • SAT
  • GRE

48小时相关热点

当前位置: 主页 > 考试专区 > SSAT > 数学 >
备战SSAT:SSAT数学真题及答案
时间:2014-07-11 14:15来源:嘉卓留学 责任编辑:minling 点击:

  SSAT考试,全称Secondary School Admission Test,中文名称为美国中学入学考试,适用于美国、加拿大私立中学的入学,是申请者所应具备的一个考试成绩。在备考SSAT考试的过程中,SSAT真题的训练是必不可少的,鉴于目前线上的SSAT真题资源十分有限,嘉卓教育为广大考生收集整理了以下十道SSAT数学真题及答案,希望能够帮助到SSAT中国考生更充分的备考。

  1. How many cubed pieces of fudge that are 3 inches on an edge can be packed into a Christmas tin that is 9 inches deep by 12 inches wide by 8 inches high with the lid still being able to be closed?

  A. 18

  B. 24

  C. 32

  D. 36

  E. 43
 

  2. Sarah is twice as old as her youngest brother. If the difference between their ages is 15 years. How old is her youngest brother?

  A. 10

  B. 15

  C. 20

  D. 25

  E. 30
 

  3. Which of the following fractions is equal to 5/6?

  A. 20/30

  B. 15/24

  C. 25/30

  D. 40/54

  E. 2/7
 

  4. What will it cost to tile a kitchen floor that is 12 feet wide by 20 feet long if the tile cost $8.91 per square yard?

  A. $224.51

  B. $237.60

  C. $246.55

  D. $271.38

  E. $282.32
 

  5. In a writing competition, the first place winner receives 1/2 of the prize money. The second runner up receives 1/2 of what the winner won. What was the total amount of prize money distributed if the winner receives $6,000?

  A. $6,000

  B. $8,500

  C. $12,000

  D. $15,000

  E. $18,500
 

  6. You are lying 120 ft away from a tree that is 50 feet tall. You look up at the top of the tree. Approximately how far is your hear from the top of the tree in a straight line?

  A. 50 feet

  B. 75 feet

  C. 120 feet

  D. 130 feet

  E. 150 feet
 

  7. A cyclist bikes x distance at 10 miles per hour and returns over the same path at 8 miles per hour. What is the cyclist’s average rate for the round trip in miles per hour?

  A. 8.1

  B. 8.3

  C. 8.6

  D. 8.9

  E. 9.0
 

  8 If edging cost $2.32 per 12-inch stone, and you want a double layer of edging around your flower bed that is 6 yards by 1 yard. How much will edging you flower bed cost?

  A. $32.48

  B. $64.96

  C. $97.44

  D. $129.92

  E. $194.88
 

  9. If 3x=6x-15 then x + 8=

  A. 5

  B. 10

  C. 11

  D. 12

  E. 13
 

  10. The number of milliliters in 1 liter is

  A. 10,000

  B. 1,000

  C. 0.1

  D. 0.01

  E. 0.001
 

  以上十道SSAT数学真题答案:Answer Key

  1. (B) 2. (B) 3. (C) 4. (B) 5. (C) 6. (D) 7. (D) 8. (E) 9. (E) 10. (B)
 

  以上就是为大家整理的十道SSAT数学真题。同学们在备考SSAT数学的过程中,一定要加强练习,遇到不懂的词,一定要亲自动手去查。只有常做题,才能熟练掌握一些常见的数学词汇,从而提高做题的正确率。
 

  嘉卓教育(http://www.jiazhuoedu.com/)汇聚全明星海归团队为您呈现最新鲜热辣的留学资讯。如有疑问,欢迎咨询嘉卓教育专家!

与你相关的